Single vaders zoeken single moeders

3
580

Ik zal maar heel direct met de deur in huis vallen. Ik ben nu bijna 3 jaar gescheiden en heb wel wat gedate natuurlijk. Ik heb gedate met vrouwen die zelf geen kinderen hadden. Ik ben echt tot de conclussie gekomen dat het heel lastig is als single met kinderen, om een relatie aan te gaan met een single zonder kinderen. Ik hoor heel graag jullie mening, want mischien heb ik het wel helemaal verkeerd. Maar..

Ik heb wel eens gedate in het verleden met een dame zonder kinderen. Ten eerste zeggen ze altijd dat ze heel erg van kinderen houden en dat geloof ik ook echt. Maar ik heb menigmaal flinke gesprekken gevoerd dat wanneer je geen papa of mama bent je nooit de verantwoordleijkheid kan ervaren dan wanneer je geen kinderen hebt of daar verantwoordelijk voor bent. En dan heb ik het niet over een avond oppassen in de week.

Zo heb ik wel ergens gezeten met mijn date en dat dan mijn kinderen bellen of iets dergelijks. Ik zal altijd opnemen wanneer ik in de gelegeheid ben. Tot dat ze zei: ‘Mar, kunnen we nou niet een keertje lekker zitten ‘zonder je kinderen’. Als één van mijn kinderen mij belt neem ik altijd op. Al bellen ze 100x. Dat ging er dus niet in. ‘Sorry, ik moet helaas afzeggen voor vanavond, want hoor net dat mijn dochter naar ziekenhuis moet’. Kun je niet iemand anders vragen, je hebt toch ook een ex? we staan hier even lekker in de kroeg’ hoorde ik dan. Of dat we ergens waren met mijn kinderen, en de kinderen het gehad hadden en dus ik er een eind aan maakte en naar huis wilde. Geen begrip want zij zat net even lekker en was niet van plan om weg te gaan. Dit soort dingen maak je dus mee. Alles draait om begrip voor de situatie wanneer er kinderen in het spel zijn.

Ik heb ook de andere kant gemerkt, dat wanneer je een vrouw date die al kinderen heeft, dat het begrip en respect vele malen groter is. Ze begrijpen je voor 100% wanneer je een avond niet kunt, of dat het gewoon even niet lekker gaat. Ga naar je kinderen Marco.. 100x belangrijker dan mij. Ik spreek je nog wel, laat je even horen hoe het was? En ook dat geeft zo’n lekker gevoel, dat het begrip er is. Hebben jullie hier ervaring mee?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here


The maximum upload file size: 3 MB.