Redenen waarom het makkelijker leven is zonder vrouw in huis.

8
1127

Hoe fijn is het om in de vroege ochtend in de gezamenlijke auto te stappen en dat de tank gewoon nog half vol is, of zelfs -maar dat is een utopie- vol is. Niet wanneer je net de deur uit wilt stappen om 07:00 uur in de ochtend en vanuit de slaapkamer hoort: “Schat, je moet nog wel even tanken hoor. Hij stond gister middag al op zijn reserve stand trouwens. Werkze!.” Geloof me, je hoeft geen sterrenkundige te zijn om te zien dat het lampje al 60km lang op oranje staat.

Stel, we moeten naar een feestje. Ik kom boven om te kijken of je al gereed bent. En wat zie je dan als man zijnde als eerste op bed liggen? 3 broeken, 2 beha’s, 2 bloesjes, en waarom liggen er in godsnaam ook sokken die zijn aangetrokken maar het niet hebben gehaald tot de finale. Hoe kun je ook maar een twijfel hebben over een paar sokken!! “Ik ruim het wel op als we thuiskomen hoor”. Yep…Ahuh.

“Oh schatje, ik kom even lekker tegen je aanliggen hoor”. Bam! Je schrikt je wezenloos van die enorme koude voeten die ze willens en wetens even tegen je benen houden. “Oh, wat ben je lekker warm”. Gaan ze nog eens extra met hun kont jouw kant op liggen met die billen die ondergedompeld zijn in ijswater. En het maakt de vrouwen dan ook echt niets uit of je er last van hebt. “lekker hè, even zo liggen”. Eh, Nee!

Vroeger speelde jongens met lego. Dit was niet voor niets namelijk. Dat vrouwen vroeger minder met lego speelde zie je nu heel goed terug. Hoe moeilijk kan het zijn om een vaatwasser goed in te ruimen. De kans dat de ruimte van de vaatwasser voor 60% onbenut blijft, is volgens een NASA rapport heel groot. Niet 4 soepkommen naast elkaar, maar dakpansgewijs inruimen. Wanneer je de borden er scheef in zet passen er minder borden in. Kleine kopjes doe je niet in het grote vak en al helemaal geen borden vlak leggen in het grote vak onderin. Een hele grote pan, die was je gewoon even af met de hand! Waterschap zal u dankbaar zijn.

Hoe fijn is het om binnen no-time de supermarkt uit te zijn. Ik hoef de bezoektijden van de moeder van een vriendin van een kennis die in het ziekenhuis ligt niet te weten! Ik kom voor 1 doel. En dat is boodschappen doen en klaar. Gewoon ‘hey, hoe is het? Ja, prima!’ zeggen tegen iemand is toch voldoende.

Het misschien wel grootste vraagstuk des levens is de laatste. Waarom! Waarom.. (intussen bal ik mijn vuisten en probeer ik kalmte uit te stralen) moeten vrouwen altijd een ‘vlieg outfit’ hebben wanneer ze met het vliegtuig op vakantie gaan? “Ik moet nog even naar de stad hoor, even een shirtje kopen en misschien een paar makkelijke schoenen voor in het vliegtuig.” Say what?

8 REACTIES

 1. Ik beken enkel het supermarkt verhaal! Ben gewoon een echte shoplover of dat nou supermarkt, warenhuis of bouwmarkt is maakt niet uit Voor de rest geldt toch echt: not me! #truestory

 2. Zo herkenbaar 🤣 🤣🤣…ik miste alleen nog het gezeur over een dagje per ongeluk (puur omdat je er even geen zin in had) om je netjes te scheren…net schuurpapier die kin van je

 3. Ik beken! En die sokken… weet je wel hoe onzeker je je kunt voelen op een verjaardag als je net de verkeerde sokken hebt aangetrokken! Wedden, iedereen kijkt naar je

 4. Ik vrees dat ik ook een man ben 🤔🤤 Maar toen ik moest plassen was ik net echtveen vrouw….
  Herken het niet om eerlijk te zijn.
  Shoppen haat ik, liever online shoppen…
  omkleden voor iets? Ik bedenk vooraf wat ik aan doe.
  Ik heb ook nooit koude voeten! Ha! Ik ben een wandelende kachel want haat kou!
  Maar kopen sommige vrouwen echt een vlieg outfit? Wat is er mis met gewoon makkelijke kleding en schoenen die je al hebt?

  Haha, ik ben een hele saaie niet standaard blijkt nu😁😂
  En ik ben dr blij mee!

 5. Haha.
  En wat dacht je van ‘nee ik ben niet boos. Alleen maar heel teleurgesteld…’
  Of: ‘zondag komt mijn moeder op visite’

  De les is dus oa om geen vliegreizen meer te boeken. Nou ja, da’s misschien sowieso wel een goed idee. 😄

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here


The maximum upload file size: 3 MB.