Irritatie in de supermarkt

6
696

Afgelopen weekend was mijn irritatie grens wel zeer snel bereikt. In de supermarkt! Om een lang verhaal heel kort te maken, want jullie hebben wel belangrijkere dingen te doen, dus ik zal het kort houden.

Misschien let ik wel te veel op andere mensen wanneer ik ergens loop aangezien ik in mijn werk ook veel met mensen werk, en scherp ben op gedrag en afwijkende zaken. Ten eerste waren de winkelmandjes op. Ze staan altijd torenhoog bij de ingang, maar dit keer stond er dus niets. Dus eerst naar de kassa lopen om een mandje te halen.

En nu komt het dus: Ik zag een klein kind van hooguit 3 jaar met een banaan lopen, die hem bijna op had. Zegt zijn moeder geirriteerd: ‘Je gaat niet de hele tijd met die bananenschil hier lopen hoor, zoek even een prullebak’ en draait zichzelf weer om. Wie heeft hem die banaan gegeven? en waar in godsnaam kun je een prullenbak vinden in een grote supermarkt als je 3 jaar bent. Ja, ok, bij de koffie automaat waar de dagelijkse koffiejunks even een bakkie scoren. Dan ben ik in staat er wat van te zeggen. ‘Komop zeg, serieus!’

Loop ik naar de kassa, en dit is niet gelogen (de rest trouwens ook niet..haha) Zie ik een kindje van 4 jaar staan denk ik. Een jochie, ontbloot boven lichaam, sportsproekje aan. Ik zie wat hij aan het doen is, want hij staat heel stil ben zijn benen bij elkaar geknepen, en er licht een plas rondom zijn voeten. Moest dus waarschijnlijk heel nodig plassen. Kan gebeuren, geen probleem. Maar komt die moeder van hem, en is dan ook nog vrij boos op dat jochie. Ze neemt het jochie mee aan de arm. Dus ik zeg nog: ‘Mevrouw, hij heeft geplast hoor’. Daar hebben ze toch personeel voor, en draait zich om en loopt weg! Werkelijk waar, hoe kun je zo zijn?!

Kom ik buiten bij mijn auto nadat ik…  O, nee eerst nog dit. Op vriendelijke wijze heb ik voor de 36e keer dit jaar een abonnement op een krant heb geweigerd die ze bij de uitgang staan de verkopen met de openingsvraag: Meneer, lees u wel eens de krant? en wat is er nog mooier om ouderwets op te staan met een krant en een bak koffie? Het is goed dat ze er staan hoor want.. Nee Marco, eerlijk zijn.. Ik vind het persoonlijk echt mega irritant dat ze daar staan.

En als laatste denkt het lot: ‘Marco is bijna over de zeik, komop we geven hem het laatste zetje haha. We zetten een auto zo scheef naast hem ingeparkeerd met nog een zee van ruimte aan de andere kant dat hij echt op de 100% irritatie zit!!’ Dat hij gewoon net aan kan instappen als hij zijn buik inhoudt!

Nou.. gefeliciteerd hoor. Gelukt!

6 REACTIES

  1. Ohhhhhhjj, hoe bedoel je ‘ even een emmertje irritaties rondom de supermarkt’
    Ik moet er om lachen, maar snap je heel goed. En dan dat donald duck plaatje… haha

  2. En die buik inhouden is ook zo moeilijk als je hoofd al paars aangelopen is van de irritaties 🤣🤣🤣! En helemaal als je thuis komt en ziet dat je ook nog eens een parkeerdeuk (hoe klein ook) in je deur hebt zitten door die automobilist die z’n rijbewijs bij een pakje boter heeft gekregen 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here


The maximum upload file size: 3 MB.